31 oktober 2010

Wohoo!

Fick just veta att David får sova här hela lovet. Åh vad skönt! <3 Tänkte bara säga det, men nu ska jag sitta med David och spela powder och prata. :) <3

Makaronilåda

Idag lärde jag mig något nytt. Jag lärde mig att göra makaronilåda! 1 vuxenpoäng till mig! David lärde mig att laga maten, jag känner mig lite dålig när min pojkvän är bättre än mig på att laga mat, och jag ska vara tjej?! Jag skäms ju nästan.. Men det blev gott iallafall, det var mums. :)

Det är verkligen underbart för själen att lyssna på disney musik! Just nu är det Aladdin som värmer hjärta och själ. :) Ikväll blir det nog att se film. Stefan ville hyra den nya Robin Hood, som jag faktiskt också vill se. Det ska bli kul, hoppas den är bra. Jag ska snart gå och mobba David som än en gång sitter med min mobil och spelar powder.


Vår älskade Zita som springer i snön <3


Halloween!

Nu är det som sagt halloween! Jag vet inte hur ni firar halloween, men jag firar den med att sitta hemma framför datorn och lata mig. Eller kanske far till kompisar och rollspelar mm. Det är inte en så händelserik halloween jag firar. Jag vet inte vad vi ska hitta på för något idag, men vi kanske kan få ihop en grupp och rollspela något. :)

Det har varit en underbar helg. David har sovit här hela helgen, dock måste han nu hitta någon annan stans att sova för att far min tycker nog att det blir lite länge om han sover över hela lovet. Men annars har det varit helt underbart, även dem motgångar vi stött på. T.ex. att det inte blev något rollspel igår för att Mattias var putt och Izza ides inte lyfta på arslet och gå nånstans. 

Älsklingen sitter med min mobil och spelar powder. Pappa sitter och skryter om hur bra han är på bilspel. Han är ju som han är. :P Stefan är hemma för lunch så han mumsar i sig nudlar och tittar på TV. Jag funderar på vad jag ska hitta på. Jag kanske sitter vid datorn och redigerar nån bild och sen kanske jag och David hittar på nå, som att gå ut till Chrille eller nå. Det på minner mig.. Igår tittade vi på Mars attacks! Den är awesome! :D 
Jag ska lägga upp någon bild ni kan titta på innan jag drar mig tillbaka. :P



Zita & jag <3


28 oktober 2010

Godday everyone!

I have now moved my blog from blogg.se to blogspot.com. Why? Well, I like the easy way to change the design on your own blog. I'm terrible sorry but I have to go and meet up with my boyfriend.
Just so you all know. I'm swedish, but I like english so I can't stop myself from writing in english. Anyway.. gotta go!

Bye~