15 december 2010

Depressed..

Jag nu har man fixat så man ska fara på pbu besök och snacka om en hel massa skit om sitt liv och om varför man mår dåligt. Hoppas det funkar iaf och att jag mår bättre sen..
Jag ska försöka göra klart mitt hemprov idag. Vi får se om jag ids.

8 december 2010

I brist på annat...

.. har jag tittat på anime.
.. har jag smsat med älsklingen.
.. har jag mumsat kakor.
.. har jag spelat pokémon.
.. så sitter jag här och skriver lite i min blogg igen.

Detta har jag hunnit göra idag. Och imorgon blir det nog samma sak utom att jag kommer nog inte mumsa kakor eller skriva i bloggen. Kanske skriva i bloggen, om jag ids. För imorgon har jag nationella i matte! Huvva!

Hmm... kanske sätter mig och spelar lite pokémon! (A) Bye~

Pikachu~~! :3

6 december 2010

Monty Python

Nu ska jag se Monty Python, The Meaning Of Life =D

(Ids inte skriva nå mer idag, jag är lat. Jag vet att jag är lite dålig på att uppdatera just nu, men jag ska se om jag kan ändra på det!) Bye bye!

1 december 2010

A sad feeling...

Jag har just sett senaste avsnitt av Glee och jag vet inte vad som hände med mig, men jag känner mig helt.. nästan ledsen. Inte ledsen och inte glad, mer som ledsen men ändå glad. Det känns lite konstigt. Det är lite svårt att beskriva, men jag känner mig väldigt sårbar. Att jag skulle kunna gråta för bara nått litet.
Jag ska byta lakan och gå i duschen. Det är så skönt att lägga sig i sängen när det är nya lakan och man är ny duschad. Jag kommer nog att gå och lägga mig efter jag skrivit det här, jag känner mig helt slut i kroppen och i huvudet. Hojja....

Bye bye

http://www.youtube.com/watch?v=B10BxYZqa1Q&feature=player_embedded

28 november 2010

I love snow, do you?




Kallax airport~

Igår var vi och hämtade Chris på flygplatsen. Det roliga med allt det här var att Sandra inte visste om att han skulle komma. Hon blev chockad och glad men hon visste inte riktigt vad hon skulle göra när han kom hit. :P Det var jätteroligt, hon viftade med armarna så roligt! Haha.
Chris hade tagit med sig choklad till mig, omnomnom! ;3 Det var olika smaker, dock gillade jag inte alla men dem flesta var mums! Nu sitter jag bara och kollar till hundarna och dricker lite te. Funderar på att spela nå men vet inte vad. Kanske Minecraft. Det är ändå lite kul.. Eller så laddar jag hem snes och spelar nå spel där som Lufia eller Secret of mana. :P

Bye bye~!
Chris!

24 november 2010

Palt!

Snart slutar min sista lektion för idag och då blir det att gå till mamma och göra palt! Hemma gjord palt är fan bäst! :D Mycket MYCKET bättre än köpes palt. Det går inte att toppa hemma gjord palt med köpes palt.
Det blir nog att äta många paltar idag och kanske få paltsvimmeln! Haha.

Nu ska jag packa ihop och fara snart! Bye bye!

22 november 2010

Mmm... Marabou~

Snart ska jag mumsa choklad och spela Diablo 2! Det var länge sen man spelade det. David och jag lanade i helgen och det var kuligt, dock är det inte lika kul att spela själv. Men jag tycker ändå det är lagom kul! :)

Nej nu ska jag fortsätta se Gamer med pappa. Det är en ganska så bra film faktiskt. Bye bye!

19 november 2010

Neverwinter Nights don't like me!

Bluurgh! Nwn vill inte funka som det ska :c *snyft* Kan inte sitta med David och spela! D:
Jag får väl hitta på något annat att göra... kanske... ska... jag vet inte! >.< David spelar nwn och jag sitter bara och fryser. Tror jag ska kolla runt efter nåt man kan spela tillsammans. Som typ... Diablo eller nåt. Det är allt ni får idag från mig!

Bye bye!

18 november 2010

Zita i knät :3

Nu sitter Zita här med mig oh skriver. Hon hänger på min arm. :P Jag tänkte bara säga att jag har nu fått Davids present, jag ska alldeles strax hämta ut den med Stefan. :) Tihi. Hoppas David blir glad när han får den imorgon! <3

16 november 2010

Lååååång dag!

Hojja vilken lång och tråkig dag! Tisdagar är den segaste dagen i veckan. 3 lektioner på morgon, en halv timmes lunch och sen 3 lektioner till! T.T

Jag har i alla fall jobbat effektivt! Gjorde klart TVÅ uppgifter på Annas lektion och nu har jag gjort en till Ullis lektion också. Jag börjar komma ikapp i matten men jag har hoppat väldigt mycket.. >> Jag kunde kanske mycket ändå så jag skippade det jag kunde och vissa jag inte kunde. xD

Jag längtar hemskt mycket till fredag! Då blir det att ta bussen efter skolan till Luleå. Och då blir det att fira David i efterskott och hjälpa hans familj att julpynta. De har en tradition att julpynta efter att David har fyllt år. Roligt! :)

Nu ska jag väl läsa eller nå.. det finns inte så mycket att göra nu. Om nu inte Ullis säger att det är något jag ska skriva om i uppgiften. Men tills dess blir det att läsa FRANKENSTEIN!!!! xD Bye bye!

15 november 2010

Jobba jobba! \o/

Ända sen jag har varit hos Anna har jag haft förmågan att sitta och göra läxor hemma! :O Hon måste ha någon magic thingie som hon gör för att få elever att jobba. När jag kom hem idag var det första jag gjorde, mat. Sen dess har jag suttit och jobbat och jobbat. Hojja vad mycket jag har gjort. Men nu blir det paus. Jag ska lata mig en stund innan jag ska på gymmet. Men när jag kommer hem igen blir det att göra lite matte och sen innan jag ska sova läsa min bok som jag har till svenskan.. Frankenstein! Mwhahahahaha! *evil laugh*

Ehem... *host* *host* ... >.>  Bye bye!

13 november 2010

Öppethus.

Jag har haft den segaste dagen någonsin.. Jag satt uppe hela natten med Stefan, Izza och David och rollspelade. Det var jättekul. Sen gick vi och la oss kring halv 9-9 nån gång. Sen vaknar jag kring 11 när min lärare Anna ringer, jag hinner inte svara så jag vänder bara på mig i sängen och blundar. Men då kommer jag ihåg att jag ska ut med hundarna, så jag steg upp. När jag kommer till trappen upp ringer min andra lärare Poe och frågar vart jag var, eftersom att det var öppethus behövde dem min hjälp för det var bara Dima där. Vi är ju trots allt bara en klass på 3 pers, och Micka var på bröllop. Så jag blir stressad och skyndar mig ut med hundarna, tjatar på David att han ska följa mig och väcker Izza så hon kan börja ta sig hemåt.
Tillslut tar vi oss iväg och går till skolan för att delta i öppethus. Jag hjälper då till med dte jag kan. Grilla korv, dela ut och ta emot till tipsrundan som vi hade och äta dumle som det fanns överflödigt av. Det var kyligt ute, men att sitta vid elden och grilla korv värmde upp en lite så man inte frös ihjäl. Men vi slutade då kring 13.00 med tre vinnare av tipsrundan som då vann en usb på 4G.
Jag begav mig till Chrille och tittade på TV med han samtidigt som jag höll på frysa ihjäl, det var hemskt kallt. En stund senare kommer David (Han hade gått tidigare än mig och for med sin far och åt) och vi far hem till mig. Det första vi gör är att gå och lägga oss, tänkte att 1 timma gör väl inget. Sen kommer fader min och väcker oss kring 5-tiden. Det var som: "Shit! Är klockan så mycket?". Men vi steg då upp och åt lite mat..

Nu sitter vi och lyssnar på musik och David ringer runt och hör om vi ska rollspela något. Jag känner världens sug på att duscha. Jag luktar fortfarande rök från tidigare idag. Ganska mycket också. Vi får se om jag går i duschen nu eller senare. Bye bye!

11 november 2010

Happy Tree Friends

Jag fick en känsla av att titta på Happy Tree Friends igen, det var jävligt länge sen sist. Borde se alla nya avsnitt igen. David kanske vill se med mig nåt avsnitt... Tihi~ Jo! Jusste! David kommer idag!!!! Längtar! ;3

Happy Tree Friends!<3

10 november 2010

Dr.House is in tha house!

Jag sitter och tittar på House, visst är det ett underligt sätt han jobbar på? Men jag älskar det! Förutom att jag tittar på House så mumsar jag lite saltade jordnötter som jag hittade liggandes i skafferiet. *omnomnom*
Snart är det öppethus, min klass(Dmitri & Micka) och jag ska ställa upp ett vindskydd, göra upp en brasa och grilla korv. Vi ska också ha en liten tipsrunda på 12 frågor. Så på lördag mellan 10.00 - 13.00 är det öppethus. Kom gärna förbi och kika in. Om du tror du kan vinna i tipsrundan kan du då bli en av dem 5 vinnarna. Vinnarna får varsitt USB-minne att mickla runt med. :)

En fin fin bild som vi har på skolan. :3
jag ska också informera att David kommer hit imorgon och ska sova här hela helgen. :) Det ska bli jättekul! Längtar massor. Men nu blire att se House! Bye bye!

9 november 2010

Inväntar den nya jackan!

Nu är beställningen klar! Jag behövde verkligen en ny jacka, och turen verkar ligga på min sida. Pappa hade precis fått ett erbjudande från Ellos att han får 50% på en valfri vara! Då passade jag på att få pappa att beställa en ny jacka åt mig. Pappa har turen att på 2 ungsformar på köpet. Hehe.

Min nya jacka som jag väntar på!
Jag hade världens problem om jag skulle ha den här vita eller om jag skulle ta den svarta. Efter att ha frågat ett par stycken vad dem tyckte så tyckte majoriteten av alla svart.. Men eftersom att David var den som tyckte vit så tog jag den ändå. Plus så var jag mer för den vita för att jag brukar alltid ha svart, och det skulle vara skönt att ha vitt för omväxlingens skull. :)

Men nu blir det att lyssna på musik och sitta och tänka ut julklappar till familjen och kompisar. Bye bye!

Now I have english lesson.

Yes yes. English... It's fun and interesting. Our english teacher have has a cold, I hope I'll not catch a cold. That wouldn't be so fun. Hmm... I don't know what to do, maybe I'll just see some anime. :) Tihi~

And I just wanna say that I love you so much, David! I miss you <3

Håltimmar borta!

Nu är Anna tillbaka och nu har vi hennes lektioner igen på måndagar, tisdagar och torsdagar. Nu sitter hon och berättar om hur hemskt hon har haft det på sin skola söderut. Haha. Tycker synd om henne. Men hon klarade det iaf.

Jag kan också säga att det var -15 imorse, lite kyligt. Men nu blir det att arbeta igen. Hojja :P

Bye bye!

8 november 2010

SOFI HÄR!

Äntligen är Sofi här!!! Om ni bara visste hur glad jag är :D Vi har precis ätit middag. Jag åt den älskade mikromaten och Sofi åt nudlar. Jag har suttit och redigerat bilder på Sofi för skojs skull. Tihi~

Min SOFI!!!! <3

The winter is coming here slow and steady..

Burr.. Det är -12 grader ute nu på morgon. Men det är inte än en riktig vinter förrän vi närmar oss -30 grader! Jag var ut med Zita och hon frös så mycket om tassarna så hon hoppa från tass till tass för att det var så kallt.<3

Zita ute i snön<3

Här ligger hon och myser i värmen<3

7 november 2010

A lovely holiday has come to its end.

Ja nu sitter man själv och funderar på vad man ska göra. David har farit hem till Luleå och jag saknar honom redan så hemskt mycket! Men jag kan trösta mig själv med att jag har haft ett roligt lov när han har varit här. Det kommer dock kännas lite tomt utan min älskling bredvid mig i sängen.. Men jag ska nog gosa med mitt mjukis djur som jag fick av David. ^^

Jag kom just på att jag har freaking läxor att göra! Det måste vara klart tisdag, har ingen skola imorgon så då kan jag plugga. Jag tror att nästan hela min dag kommer att gå till skolarbeten.. Jag har inte kunnat/inte velat plugga nånting för att David har varit här, ville inte missa en sekund med David! Men jag var dock borta nästan hela fredagen för att följa far min till Umeå. MEN annars så ville jag inte missa nånting med David.

Jag ska ta och starta lite musik och kanske läsa eller chatta på msn. :) Bye bye~

Haha! Lägger upp den för David, den är så grymt kul! :D

5 november 2010

Umeå!

Kim står just nu och tittar på när jag skriver lite.. Tihi~! Jag har precis blivit bjuden på middag här i Umeå av Lelle och Dessi. :) Har saknat Umeborna här! Det är kul att få träffa dem igen. Molle är också här. Eva verkar inte kunna ta hand om han så Molle kommer att stanna här hos Lelle och Dessi. Det är skönt att veta att han är i goda händer istället för kärringen.. Jaja.

Jag längtar redan hem lite dock, vill träffa David! :c Saknar han.. Det är så hemskt jobbigt att vara så kär men det är samtidigt så underbart! ^^

Nu ska vi snart börja bege oss igen till hojna och dumpa hennes saker. Vill dock inte se henne, men jag vill inte att pappa ska behöva träffa henne själv, det är nog inte så jävla kul.

Snart hemma igen! Bye bye!

3 november 2010

Ute låsta!

OMG! Jag gick hem för att gå ut med Tindra och Zita, Semir följde med som sällskap. Medan vi är borta far Chrille och David iväg, självklart låser dem när dem far, så vi måste sitta här och vänta tills dem är hemma hos Chrille igen så vi kan gå dit. :( Vi har ju inget att göra! Semir går runt i huset och visslar på lite olika låtar och jag väntar på att David ska ringa och säga att dem är tillbaka så vi kan gå dit. Jag vill ju spela på Chrilles DS! Meergh~!

Aja, nu blir det väl att sitta och prata och kanske titta på nå på youtube... >> Bye bye!

Tihi~ Semir :D

Beställningen klar!

Ännu en gång är jag uppe före David, men den här gången för att beställa hans present. :) Dock fick Stefan beställa den åt mig men det gör inget. Jag har en så snäll bror! Han beställer åt mig om det behövs och nu på morgon gjorde han nå oväntat. Han gjorde min frukost åt mig och kom hit med den medan jag satt och tittade på anime. Jag älskar dig Stefan! Du är världens bästa storebror! <3

Idag blir det att fara till Chrille. Jag ska nog spela på hans Nintendo DS, han har ett jättekul men svårt spel. :) Det är så himla kul, jag fastnade i det igår och spelade ett par timmar. Jag dog ett par gånger och då startade jag om, och ibland startade jag om bara för att jag råkade lägga skill points på fel. :P

Jag ska dra mig ut med Tindra en snabbis. Bye bye!

Zita och Tindra ute i snön :)

2 november 2010

God morgon!

Just nu ligger David nere och sover och jag gick upp för att titta på anime och kolla lite om Davids present. :) Jag tror han kommer att gilla den, men vi får se. Jag ska snart göra nå att äta, är lite hungrig. Jag kanske t.o.m. går ner till David och petar på han lite, om jag ids dvs..

På fredag ska jag nog följa far min till Umeå när han ska ta med några saker på släpet till Eva, han villa ha sällskap så jag tänkte att jag kan väl följa. Även om jag egentligen inte vill träffa Eva så vill jag träffa Molle, så det är värt det, men jag vill inte att pappa ska få stå ut med henne helt själv. Så fredag blir det bilresa till Umeå. Jag kanske får träffa Lelle, Dessi, Emelie, Kim och Tilda. :) Undrar hur stor Tilda har blivit, har inte sett henne sen förra vintern. Hon är ju snart ett år hon! :)

Nej, nu ska jag göra nå att äta då. Bye Bye! :*

31 oktober 2010

Wohoo!

Fick just veta att David får sova här hela lovet. Åh vad skönt! <3 Tänkte bara säga det, men nu ska jag sitta med David och spela powder och prata. :) <3

Makaronilåda

Idag lärde jag mig något nytt. Jag lärde mig att göra makaronilåda! 1 vuxenpoäng till mig! David lärde mig att laga maten, jag känner mig lite dålig när min pojkvän är bättre än mig på att laga mat, och jag ska vara tjej?! Jag skäms ju nästan.. Men det blev gott iallafall, det var mums. :)

Det är verkligen underbart för själen att lyssna på disney musik! Just nu är det Aladdin som värmer hjärta och själ. :) Ikväll blir det nog att se film. Stefan ville hyra den nya Robin Hood, som jag faktiskt också vill se. Det ska bli kul, hoppas den är bra. Jag ska snart gå och mobba David som än en gång sitter med min mobil och spelar powder.


Vår älskade Zita som springer i snön <3


Halloween!

Nu är det som sagt halloween! Jag vet inte hur ni firar halloween, men jag firar den med att sitta hemma framför datorn och lata mig. Eller kanske far till kompisar och rollspelar mm. Det är inte en så händelserik halloween jag firar. Jag vet inte vad vi ska hitta på för något idag, men vi kanske kan få ihop en grupp och rollspela något. :)

Det har varit en underbar helg. David har sovit här hela helgen, dock måste han nu hitta någon annan stans att sova för att far min tycker nog att det blir lite länge om han sover över hela lovet. Men annars har det varit helt underbart, även dem motgångar vi stött på. T.ex. att det inte blev något rollspel igår för att Mattias var putt och Izza ides inte lyfta på arslet och gå nånstans. 

Älsklingen sitter med min mobil och spelar powder. Pappa sitter och skryter om hur bra han är på bilspel. Han är ju som han är. :P Stefan är hemma för lunch så han mumsar i sig nudlar och tittar på TV. Jag funderar på vad jag ska hitta på. Jag kanske sitter vid datorn och redigerar nån bild och sen kanske jag och David hittar på nå, som att gå ut till Chrille eller nå. Det på minner mig.. Igår tittade vi på Mars attacks! Den är awesome! :D 
Jag ska lägga upp någon bild ni kan titta på innan jag drar mig tillbaka. :P



Zita & jag <3


28 oktober 2010

Godday everyone!

I have now moved my blog from blogg.se to blogspot.com. Why? Well, I like the easy way to change the design on your own blog. I'm terrible sorry but I have to go and meet up with my boyfriend.
Just so you all know. I'm swedish, but I like english so I can't stop myself from writing in english. Anyway.. gotta go!

Bye~